Kvalitet i fleksibel opplæring og undervisning - Fleksibel utdanning Norge

Kvalitet i fleksibel opplæring og undervisning – en veileder i digital tilrettelegging – er lansert i ny utgave som bok og åpent på nett.

På bildet fra venstre: FuNs kvalitetsutvalgs Stina Hvila Lind, sekretær for veilederen fra FuN Audhild Håvaldsrud og Kvalitetsutvalgets Rebecca Norby Johansen.

HVORFOR DENNE VEILEDEREN?
Fleksibel utdanning Norge ønsker å styrke undervisningskvaliteten i fleksibel utdanning. Vi vil støtte dem som er i en læringsprosess, slik at de får best mulig hjelp til organisering av undervisning, læringsaktiviteter og vurdering.

HVA INNEHOLDER BOKA?
Det er en praktisk og “matnyttig” kvalitetsguide i åtte kapitler for fleksibel opplæring og undervisning. En teoretisk del: Planlegging for god undervisning – en modell Og en praktisk del: Konkretiseringer, fordypning og eksempler.

HVEM ER BOKA FOR?
Målgruppa for veilederen er først og fremst de som utvikler, planlegger og gjennomfører undervisning og læringsaktiviteter i fleksible studier og nettbaserte studier. Vi håper like fullt at ledere, administrativt ansatte, IKT-medarbeidere og andre vil ha nytte av den.

HVORDAN BRUKE BOKA?
Vi mener at veilederen kan brukes på to måter. Den kan leses fra begynnelse til slutt, som en fagbok om fleksibel opplæring og undervisning. Hvis en er helt fersk som underviser eller fagansvarlig eller fersk i nettsammenheng, kan dette være en god tilnærming. Veilederen kan også brukes som en inspirasjonsbok. Underveis finnes det bokser med konkrete råd og tips delt av erfarne undervisere eller med spørsmål å tenke over. Disse kan spore til diskusjon i gruppa av fag- og undervisningsansvarlige eller brukes i sjekklistesammenheng.

HVEM FORMIDLER BUDSKAPET?
Fleksibel utdanning Norges Kvalitetsutvalg.

ØNSKER DU EN TRYKKET UTGAVE AV VEILEDEREN?

Medlemmer kan få 1-2 utgaver av veilederen tilsendt for kun porto. For bestillinger av 3 og oppover er prisen 100,- per bok pluss porto.

Ikke medlemmer betaler 399,- per bok.

Bestillinger sendes til post@fleksibelutdanning.no med følgende informasjon:

  • Antall eksemplarer
  • Navn og postaddresse hvor det skal sendes
  • Fakturadresse (eller EHF adresse) og eventuelt referanse

Meld deg på nyhetsbrev

Vil du få med deg siste nytt fra oss? Meld deg på vårt nyhetsbrev.

Dette feltet er for valideringsformål og skal stå uendret.

Du vil få en epost for bekreftelse av påmeldingen. Husk å sjekke spam!