Webinarer - Fleksibel utdanning Norge

Her legger vi opptak fra webinarer i FuNs regi. Følg med i våre kanaler. Du finner webinarer i menyen Fagressurser.

Webinar med Årets nettpedagog 2023

Her er presentasjonen fra webinaret: http://fleksibelutdanning.no/wp-content/uploads/2024/01/KI-i-skolen-webinar-2.pdf

Her er lenke til flere KI-ressurser https://wakelet.com/wake/W8glm37oOU6CCikjr1rUD

Lisa Stornes ble kåret til Årets nettpedagog 2023 av FuNs Kvalitetsutvalg, i skarp konkurranse med mange sterke kandidater. Hun jobber til daglig som e-pedagog og lektor i engelsk, Nettskolen i Rogaland og Sauda vgs.

På FuNKon holdt hun innlegg med tittelen «AI i undervisningen – fra problem til virkemiddel»

Nå følger hun opp med et webinar, til glede og nytte for alle som jobber med undervisning og som er opptatt av dette temaet. Tittelen på webinaret er KI i praksis: Muligheter og utfordringer i undervisningen. I dette webinaret vil Lisa dele sine egne erfaringer, og det blir muligheter for å stille spørsmål.

––––––––––––––––––––––––––––––––––––––––––––––––––––––––––––––––

Opptak og ressurser fra webinarseriene 2023 ligger her https://fleksibelutdanning.no/webinarer-for-hyu-2023/ og her https://fleksibelutdanning.no/webinarer-for-nettskolelaererne-host-2023/

Kan man lage glimrende nettundervisning basert på andres arbeid? Jepp -til og med lovlig.

Med Gabi Hurlen fra OsloMetX

Intelligente programmer og smarte lærere

Webinar om å bruke KI som assistent, spesielt for lærere i skolen med Kenneth Bareksten, lære på VGS.

Fleksibel og skalerbar -en MOOC

Fagskolen i Agder står bak et fleksibelt, åpent og gratis emne levert på plattformen OpenEdX. Så vidt FuN vet er dette Norges første MOOC for høyere yrkesfaglig utdanning. Realfagslærer Kari Randøy Heuer opplevde at studentene ikke syntes samlingene var det mest nyttige i emnene. Det var mengdetrening de trengte. I realfagene ligger store deler av faginnholdet til rette for individuell øving med rask, automatisk tilbakemelding. En søknad til HK-dir senere har Fagskolen i Agder fått sin første MOOC. Webinaret er klippet litt for å unngå å publisere deltagerne.

EADL-webinar: «Flipped classroom for adult learners – Teachers as content makers»

European Association for Distance Learning webinar recorded at Norwegian Defense University College. Commander Geir Belgen Isaksen, Camilla Cahill Pia Lorentzen, Lingu and Kari Olstad FUN. (Teksting får du ved å slå på auto-tekst.)

Webinar med Magnus Nohr

Magnus Nohr ble kåret til Årets nettpedagog 2022. På dette webinaret vil han snakke om både videobasert undervisning/taksonomi og universell utforming i praksis. Magnus vil dele sine tanker og erfaringer om temaene, og det blir mulighet til å stille spørsmål. NB, opptaket er video, ikke bare lyd, og opptaket er tekstet.

webinarer

Meld deg på nyhetsbrev

Vil du få med deg siste nytt fra oss? Meld deg på vårt nyhetsbrev.

Dette feltet er for valideringsformål og skal stå uendret.

Du vil få en epost for bekreftelse av påmeldingen. Husk å sjekke spam!