Digital læringsdesign for ikke-pedagoger - Fleksibel utdanning Norge

Tid: 21. mai, Sted: Zoom, Type: nettbasert, Kursholder: Kari Olstad

PÅMELDING

Hva lærer du? Dette kurset tar for seg hele prosessen med å planlegge og gjennomføre kurs på nett, og gir en kort og praktisk introduksjon til: Målgruppe, læringsmål, innhold, digitale verktøy og læringsaktiviteter, samhandling på nett og vurdering.

Kurset baserer seg på anbefalingene i boka Kvalitet i fleksibel opplæring og undervisning – en veileder i digital tilrettelegging Deltagerne må gjerne ta sine egne kurs med som case.

Målgruppe: Deg som har ansvar for andres kompetanseutvikling, enten du utvikler internopplæring eller lager opplæring for kunder, jobber i HR eller frivillighetssektoren.

Program:
10.00-11.30: Planlegging av nettbaserte kurs, målgruppe, læringsmål, innhold og struktur, og valg av verktøy og metoder.
11.30-12.00: Pause
12.00-13.30: Design av læringsaktiviteter, tilrettelegging for samarbeid, gjennomføring og vurdering.

PÅMELDING

Kontaktperson: Kari Olstad (tel 9229 1177) post@fleksibelutdanning.no

Kursholderen: Kari Olstad

Kari Olstad har 20 års erfaring med i utvikling og tilrettelegging av digitalt støttet og nettbasert opplæring, inkludert design av læringsaktiviteter, vurderingsstrategier og teknologiintegrasjon for å fremme engasjement og læring.

I FuN har hun har vært med å utarbeide FuNs kvalitetsveileder og kvalitetsnormer og har deltatt i flere prosjekter der utvikling og utforsking av nettbasert undervisning har vært målet. Erfaringen omfatter samarbeid med UH- og HYU-sektoren, VGS og frivillig sektor. Fra tidligere har hun erfaring med å designe internopplæring for arbeidslivet. Hun er utdannet lærer, men r nå veldig engasjert i voksnes læring.

Kari på LinkedIn

Meld deg på nyhetsbrev

Vil du få med deg siste nytt fra oss? Meld deg på vårt nyhetsbrev.

Dette feltet er for valideringsformål og skal stå uendret.

Du vil få en epost for bekreftelse av påmeldingen. Husk å sjekke spam!