Engasjerende metodikk for utvikling av læringsdesign - Fleksibel utdanning Norge

Tid: 26. november, kl 0900-1130, Sted: Kirkegata 24, Oslo, Type: workshop, Kursholdere: Ida Bjørnevaag Merckoll og Olaug Gardener
Påmelding: https://app.checkin.no/event/76645/engasjerende-metodikk-for-utvikling-av-laeringsdesign

Om workshopen:

Kristiania har gjennom uttesting og erfaringsinnhenting, gjort justeringer og fått sin egen variant av ABC-metoden, tilpasset deres fleksible nettemner. I løpet av workshopen får deltakerne en innføring i denne varianten.

Workshopen vil sette deltakerne i en aktiv modus der dere identifiserer sentrale aspekter ved læringsdesignet. Dere vil gå igjennom øvelser som stimulerer til refleksjon og valg av læringsaktiviteter basert på læringsmål, og ser hvordan denne typen workshop inspirerer faglige til å velge studentaktive læringsformer, og bidrar til et godt gjennomarbeidet læringsdesign. Deltakerne får innblikk i Kristianias (pågående) prosess med bruk og utvikling av sin egen ABC-modell, og gode råd til institusjoner som vil prøve noe av det samme.

Målgruppe: Læringsdesignere og faglige som skal utvikle eller revidere emner. Passer også for høyere yrkesfaglig utdanning.

Om ABC-metoden: ABC-metoden kommer fra University College London, og har spredt seg til mange høyere utdanningsinstitusjoner over hele verden med litt ulike lokale variasjoner. Metoden er basert på Diane Laurillards forskning om hvordan studenter i høyere utdanning lærer.

Kursholderne:

Ida Bjørnevaag Merckoll er utdannet lektor og har flere års erfaring fra pedagogisk utviklingsarbeid og digital undervisning. I avdeling for Fleksibel og livslang læring ved Kristiania, jobber hun blant annet med læringsdesign på tvers av nettemner.

Olaug Gardener er ansvarlig for læringsdesign på nettstudier og jobber på tvers av alle emnene som tilbys som nettstudier. Gardener har lang erfaring med digitaliseringsarbeid fra utdanningssektoren, i det private og som gründer av en start-up innen læringsteknologi.

Tilbake til kursoversikt

Meld deg på nyhetsbrev

Vil du få med deg siste nytt fra oss? Meld deg på vårt nyhetsbrev.

Dette feltet er for valideringsformål og skal stå uendret.

Du vil få en epost for bekreftelse av påmeldingen. Husk å sjekke spam!