fbpx

Navigate / search

Webinar: Læringsdesign for endringskompetanse

Hvorfor er endringskompetanse en viktig del av alle disipliner og hvordan få det til? Når læringsutbyttebeskrivelsene skal lages er kanskje «Generell kompetanse» eller «holdninger» noe av det vanskeligste å formulere.

I dette webinaret med Mihaela Tabacaru kan du tilegne deg noen helt konkrete verktøy for å øve opp endringskompetanse hos studentene, samt få vite hvordan dette kan føre til bedre læring -i alle disipliner. Mihaela lever som hun lærer, så dette blir en aktiv time, ikke et foredrag du kan ha på i bakgrunnen. Til gjengjeld tør vi påstå at læringsutbyttet bør bli godt.

Mihaela Tabacaru er organisasjonspsykolog med master i systemdynamikk og erfaring med forskning på utdanning. Hun er grunder selv og har vært gjennom en god del endringsprosesser siden hun flyttet til Norge for 17 år siden.  Mihaela er et fyrtårn som brenner for at utdanning må forberede studenter og elever på et arbeidsliv i utvikling. (Les gjerne hennes innlegg i Khrono fra februar.)

Målgruppe: Først og fremst høyere akademisk og yrkesfaglig utdanning; støttesentrene, kursdesignere, undervisere, fagansvarlige og ledere.

Tid og sted: torsdag 27. mai kl 1300 på Zoom. Webinaret er gratis og åpent for FuNs medlemmer og andre interesserte. Registrer deg på: https://no.surveymonkey.com/r/2J36K5V

 

Leave a comment

name*

email* (not published)

website

Dette nettstedet bruker Akismet for å redusere spam. Lær om hvordan dine kommentar-data prosesseres.