Nyttårshilsen fra fersk leder i Fleksibel utdanning Norge - Fleksibel utdanning Norge

Eleni Simeou Askim (43) har begynt som ny leder i Fleksibel utdanning Norge fra 2. januar 2023. Eleni har bred arbeidserfaring fra ideell sektor, partssamarbeidet og over 12 års erfaring innenfor utdanning og kompetanse. 

– Fleksibel utdanning er mer enn noen gang et tema i tiden, både i fagmiljøer og i politiske diskusjoner, sier ny daglig leder i Fleksibel utdanning Norge, Eleni Simeou Askim (43) – Det favner diskusjoner om distrikts-Norge, inkludering og framtidens kompetansebehov, og er viktig for samfunns- og arbeidslivsutvikling. Derfor er det utrolig spennende å bli en del av FuN nå. Mulighetene til å fremme FuN og våre medlemmers interesser er store, og jeg er svært motivert for oppgaven. Det er fantastisk å endelig kunne sette i gang, sier Eleni som vil bruke mye tid i 2023 på å bli kjent med og på å synliggjøre FuNs medlemmer.

Eleni kommer fra Ungt Entreprenørskap med ansvar for partnerskap og politikk. Hennes brede arbeidserfaring med relasjonsbygging, ledelse og politisk påvirkning er direkte relevant for stillingen som daglig leder hvor medlemmenes interesser må bli ivaretatt og være synlig overfor politikere og embetsverk. 

Meld deg på nyhetsbrev

Vil du få med deg siste nytt fra oss? Meld deg på vårt nyhetsbrev.

Dette feltet er for valideringsformål og skal stå uendret.

Du vil få en epost for bekreftelse av påmeldingen. Husk å sjekke spam!