Ny leder på plass i Fleksibel utdanning Norge - Fleksibel utdanning Norge

Eleni Simeou Askim (43) er ansatt som ny leder for Fleksibel utdanning Norge fra årsskiftet. Eleni har jobbet innenfor utdanning og kompetanse i over 12 år, har flere års ledererfaring og har utviklet programmer for kompetansebygging i tett samarbeid med partene og arbeidslivet.

Eleni kommer fra Ungt Entreprenørskap med ansvar for politikk og påvirkningsarbeid. Dette innebar ledelse av samordningsprosesser internt og tett oppfølging av politikere, skriftlig innspill og regelmessig kontakt på tvers av parti. Denne erfaringen er direkte relevant for stillingen som daglig leder hvor medlemmenes interesser må bli ivaretatt og FuNs arbeid må være synlig overfor politikere og embetsverk.  

-Mennesker er nøkkelen til å implementere strategi, få endring til å skje og bygge relasjoner, sier Eleni Simeou Askim. Jeg er drevet av et ønske om å bidra aktivt i samfunnet og aldri slutte å lære, sier den påtroppende lederen. Jeg gleder meg til å møte medlemmer og samarbeidspartnere og starte jobben videre sammen.

Styret og de ansatte ser frem til å samarbeide med den nye lederen.  Askim starter i jobben 2. januar 2023.

Meld deg på nyhetsbrev

Vil du få med deg siste nytt fra oss? Meld deg på vårt nyhetsbrev.

Du vil få en epost for bekreftelse av påmeldingen. Husk å sjekke spam!