fbpx

Navigate / search

Hva er egentlig god nettundervisning? Få tilsendt FuNs veileder og få tips, oversikter og undervisningsopplegg

«Hva er egentlig god nettundervisning, og hvordan skal vi få det til i praksis?» Dette er et spørsmål som har blitt mer aktuelt enn noensinne. Fleksibel utdanning Norges kvalitetsutvalg bestemte seg for å prøve å svare på utfordringen. De har ikke bare delt av sin innsikt og erfaring, de har også jobbet fram formuleringer og strukturer som gjør kompliserte sammenhenger tilgjengelig for ikke-eksperter. Fleksibel utdanning Norge mener det er blitt en nyttig og oversiktlig håndbok. For å vise hvor viktig vi synes den er, har vi farget boka knall rød! Vi håper den vil komme til nytte på nettskoler, fagskoler, høyskoler, universiteter og hos alle andre tilbydere av nettbaserte eller blandede kurs. Vi har kalt den «Kvalitet i nettundervisning – en veileder», men det er helt greit om du vil kalle den «FuNs lille røde».  Bestill boka på papir på post@fleksibelutdanning.no. (Husk riktig postadresse)  Ellers ligger boka tilgjengelig digitalt her.

 

 

Comments

Mette Hanssen
Reply

Vi på Larvik læringssenter har drevet med nettundervisning under koronanedstengingen og fortsetter med enkelte grupper. Derfor veldig bra å få noen tips!
Adresse: Mølla Nord, Hammergata 53, 3264 Larvik.

Inger Johanne Eidem
Reply

Ønsker tilsendt heftet «Kvalitet i nettundervisningen»
Tusen takk!

Hans Brox
Reply

Hei!

Så flott at dere har oppdatert den lille røde!

Jeg skal ha undervisning i høgskolepedagogikk og da er det fint å kunne minne kursdeltageren om denne eminente og praktiske ressursen.

Mvh
Hans B.

Leave a comment

name*

email* (not published)

website

Dette nettstedet bruker Akismet for å redusere spam. Lær om hvordan dine kommentar-data prosesseres.