Navigate / search

Personvern

Personvernerklæring

Denne personvernerklæringen gjelder for virksomheten i FuN (org. no. 936619010).
Direktør i FuN, Torhild Slåtto, er behandlingsansvarlig for personopplysninger som innhentes i forbindelse med FuNs aktiviteter og samles inn på nettsidene www.fleksibelutdanning.no, www.fleksiebelutdanning.no/funkon og www.synkrononline.no

Personopplysninger som behandles

Fleksibel utdanning Norge (FuN) samler ikke inn personopplysninger som fødselsdato- og personnummer, eller opplysninger om personlige betalingskort.

Eksempler på informasjon som innhentes:
– Firmanavn
– Kontaktperson
– Firmaadresse/fakturaadresse
– Telefonnummer og e-postadresse
Informasjonen innhentes
– for å gi medlemmer den service organisasjonen tilbyr
– for å registrere deltakere på arrangementer, både fysiske og nettbaserte
– for å sende ut bladet Synkron
– for å utbetale lønn mv. (ansatte).
Hjemmel for innhenting av opplysninger
Som medlemsorganisasjon innhenter og benytter vi navn og adresser i forbindelse med våre arrangementer og øvrig medlemsservice.

Hvordan informasjon innhentes?

FuN innhenter opplysninger gjennom skjemaer på våre nettsider, så som skjema for søknad om medlemskap, påmeldingsskjema for konferanser og kurs. Det er frivillig å oppgi denne informasjonen. Når det gjelder arrangementer og tjenester, vil vi være forhindret fra å gi tilgang til arrangementet/tjenesten dersom navn og adresse ikke oppgis.

Eksempler på skjema:
– Søknadsskjema for medlemskap i FuN
– Påmeldingsskjema til FuNs arrangementer, så som webinar, kurs og konferanser
– Påmelding til vårt nyhetsbrev

Formålet med informasjonen som innhentes:

– For å kunne yte medlemstjenester
– For å kunne gi tilgang til våre arrangementer og tjenester
– For å kunne formidle relevant informasjon

Hvordan lagres informasjonen?

– Informasjon fra skjemaet for søknad om medlemskap lagres i FuNs arkiv så lenge institusjonen/personen er medlem. Informasjonen slettes ved utmelding.
– Informasjon innhentet gjennom påmeldingsskjemaer lagres hos oss til arrangementet er gjennomført, og slettes etter det.
– Informasjon for utsending av bladet Synkron lagres i adresseliste hos FuN. Informasjonen slettes på oppfordring fra mottaker.

Sletting av opplysninger

Informasjon slettes på oppfordring ved å kontakte FuN: post@fleksibelutdannning.no

Utlevering av informasjon til tredjepart?

Personopplysningene deles ikke med utenforstående tredjeparter, men FuN kan bruke underleverandører til å levere hele eller deler av nettsider. Slike underleverandører kan behandle personopplysninger på vegne av FuN.

Rettigheter

Som bruker av våre tjenester har du rett til å kreve innsyn i personopplysningene som vi behandler om deg og hvordan de behandles. Du kan kreve sletting, retting og begrensninger i behandlingen av personopplysninger i henhold til personopplysningsloven. Jf. § 18, § 27 og § 28.

Hvor behandlingen av personopplysninger er basert på samtykke, kan du til enhver tid trekke samtykket tilbake.

Dersom du mener at FuN ikke har overholdt dine rettigheter i henhold til personopplysningsloven, har du rett til å klage til den aktuelle tilsynsmyndigheten. Dette gjøres ved å sende klage til Datatilsynet, kontaktinformasjon er tilgjengelig på www.datatilsynet.no.

Kontaktinformasjon

Fleksibel utdanning Norge
post@fleksibelutdanning.no
tlf 22 51 04 80, 995 86 258
Postadresse: Boks 385, 1326 Lysaker
Kontoradresse: Vollsveien 4, Lysaker